Fomentar l'interès per la ciència i fer-la, propera, atractiva, i entenedora.

Peix al plat!


Dimecres 14 de desembre , 19.30 h
Xerrada/degustació

Mars i oceans de tot el planeta estan sobre-explotats i moltes espècies de peix estan en perill d’extinció. Al mateix temps que s’esgoten les reserves, creix el consum de peix.
Quin és el estat actual de la explotació de las especies d’interès comercial del Mediterrani? Hi ha alternatives? És possible un consum responsable del peix?

En aquesta xerrada parlarem de les principals problemàtiques relacionades amb peixos d’importació (com, per exemple, la panga i la perca) i plantejarem exemples d’alternatives de peixos locals de qualitat (sobretot peix blau com sorell, verat, gerret, agulla, llampuga, bonítol, etc.) per sensibilitzar els ciutadans cap un consum responsable del peix.

I per acabar.... un “tast de peix” amb gust RESPONSABLE
A càrrec d’Anna Bozzano, biòloga marina, Dra en ciències del mar (UPC)
Cal fer una inscripció prèvia enviat un correu a ccultural.santjosep@l-h.cat