Dimecres, 5 de juny, de 2013, a les 20.30 h
Lloc: Jardins de Can Sumarro - Biblioteca Can Sumarro
Projecció de documental i comentari:
Documental dirigit per Montse Armengou i Ricard Belis. Any 2012
Una producció de Televisió de Catalunya.
Què mengem amb el que mengem?És segur el que arriba a la nostra taula? Quina quantitat de productes químics, metalls pesants, antibiòtics o additius que podrien ser perjudicials per a la salut ingerim amb la nostra dieta?
Vivim en una de les societats amb més abundància d’aliments i amb més garanties sanitàries. Mai com ara el menjar havia estat sotmès a controls tan rigorosos, i a Europa és gairebé impossible que consumim un aliment que sobrepassi els límits segurs d’un tòxic. Però els científics alerten dels perills de l’efecte acumulatiu d’aquests tòxics que ingerim amb la dieta al llarg de la nostra vida.
Presentació a càrrec de Montse Armengou co-directora del documental.