Fomentar l'interès per la ciència i fer-la, propera, atractiva, i entenedora.

Què pot fer la Llum per a la Salut, l’Energia i la Informació?

Dimecres, 27 de novembre, de 2013,  a les 19.30h
Lloc: CC Sant Josep
Organitzat amb l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO)
Conferència.

La llum. La seva naturalesa i les seves propietats són tant extraordinàries com sorprenents i útils. El nostre dia a dia, les coses que fem, els objectes que utilitzem, l’energia de la que ens proveïm, com ens comuniquem i com cuidem la nostra salut tenen, i més que tindran, un estret lligam amb la llum i les seves propietats.

A l’Institut de Ciències Fotòniques investiguem què és la llum i com fer-la servir. En aquesta sessió us farem partícips de què trobem en les investigacions dels nostres programes de recerca principals “Llum per a la Salut”, “Llum per a l’Energia” i “Llum per a la Informació”. La sessió serà divulgativa, és a dir, amb explicacions, vídeos i imatges per al públic general.

A càrrec de Míriam Martí Pallarès. Llicenciada en Biologia i màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental. Membre de l'equip de divulgació científica de l'Institut de Ciències Fotòniques, on promou i coordina projectes innovadors de divulgació de la ciència, en particular de la fotònica, i apropa dia a dia les investigacions d'ICFO a docents, estudiants i públic general.