Fomentar l'interès per la ciència i fer-la, propera, atractiva, i entenedora.

Nutrició i càncer

Dimecres, 15 d’abril, de 2015, a les 18.00 h
Biblioteca de Bellvitge
conferència:

Nutrició i càncer

Els aliments, el procés de cocció i elaboració són clau en el càncer. si bé no podem dir amb certesa que una alimentació determinada és la causa d’un càncer en una persona concreta, si que es pot dir que alimentar-se d’una manera determinada incrementa o disminueix la probabilitat de desenvolupar un tumor. En general, però, més que considerar l’alimentació com una causa possible de càncer és preferible adoptar una visió positiva, segons la qual una alimentació correcta és una font de protecció de l’aparició de tumors. De la mateixa manera es pot parlar de l’estil de vida i les condicions ambientals. Encara que alguns hàbits estan directament relacionats amb determinats càncers, es pot dir que un estil de vida saludable pot representar una bona prevenció.

A càrrec del dr. Antonio Agudo, especialitzat en medicina preventiva i salut pública, treballa a la Unitat de Nutrició, Ambient i Càncer (UNAC). ICO-IDIBELL