Fomentar l'interès per la ciència i fer-la, propera, atractiva, i entenedora.

Vine a tocar i dibuixar amb el Drawdio!

Dissabte, 7 de maig, a les 10.30 h
Centre Cultural Sant Josep
Taller
Vine a tocar i dibuixar amb el Drawdio!


Us proposem fer un taller on pugueu passar una estona entretinguda i divertida mentre feu experiments aplicant la tecnologia, creant música i dibuixant, per mitjà de la construcció d’un element sonor anomenat Drawdio.

Per fer aquest taller no cal tenir experiència en electrònica ni en música, perquè es comença de cero aprenent a soldar i a seguir el manual com si fos una mena de puzle electrònic.
Es una altra manera d’aprendre jugant, inventant i investigant mentre apliquem tècniques i llenguatges de la ciència i la creació.
Aquest taller s’adreça a tothom a partir de 15 anys.

A càrrec de la música i artista sonora Lina Bautista, o LinaLab. Treballa amb l’Orquestra del Caos, és membre de Sons de Barcelona i professora de Max for Live a l’escola de producció musical EUMES; i Manu Retamero, membre del Col·lectiu Befaco, plataforma de filosofia copyleft creada per donar suport als músics electrònics que volenfabricar les seves pròpies eines.

Aspàsia Creativa és el nom d’un projecte que reuneix coneixement científic i creativitat, una iniciativa pedagògica i entretinguda que vol estimular la nostra passió pel coneixement tècnic i científic.

Cal fer inscripció prèvia al web: www.joventutlh.cat

Organitzat juntament amb l’Oficina Jove d’Emancipació.