Fomentar l'interès per la ciència i fer-la, propera, atractiva, i entenedora.

Salsa d'eruga i altres sabors de la cuina medieva

Dissabte, 2 de juny, de 2018 de 10.30 a 14.00  h
Masia Can Riera
Taller
“Salsa d'eruga i altres sabors de la cuina medieval”

Com es cuinava i com es menjava a l'edat mitjana? De quins aliments es disposava i amb quins sistemes de cocció i estris de cuina es preparaven? Què es bevia? Com es rentava la vaixella? Podem saber-ho no només a partir dels llibres de receptes medievals destinats a una població benestant sinó, sobretot, a partir de la documentació quotidiana, que ens ensenya què hi havia a les cuines, als horts i a les botigues de la població corrent. Aquest taller de salses és un petit tast per aprendre a amenitzar els plats actuals amb els gustos del nostre passat. No tingueu por de l'eruga! Porteu un morter... i us menjareu la història!"

A càrrec de Laura de Castellet, medievalista i divulgadora de la història i del patrimoni.

Activitat gratuïta amb reserva prèvia enviant un correu electrònic a cultura.museu@l-h.cat o trucant al 93 403 61 10.
Les places són limitades.