Fomentar l'interès per la ciència i fer-la, propera, atractiva, i entenedora.

Exposició ENIGMES DELS ORÍGENS.


Centre Cultural Sant Josep
Del 6 de març al 25 d’abril de 2019
Exposició
ENIGMES DELS ORÍGENS.

Al llarg de quatre blocs temàtics, ens presenta els orígens de l'Univers, la Vida, la Humanitat i el Llenguatge. Tot articulat mitjançant un amè –però curós– discurs on importa molt més el «com sabem el que sabem?» que el «què sabem?». No ho oblidem... en ciència és tan o més important el camí que el resultat.

Cadascun dels blocs compta amb una original introducció: un relat, en format de còmic, sobre un fet puntual de la història de la ciència. Això no només revaloritza el paper del còmic com a eina divulgadora, sinó que reivindica la vessant més humana i social de la ciència: paleontòlogues, astrònoms, biòlogues, etc. I no marxarem sense trobar, dins de cada bloc, una suggerent pregunta: «què ens queda per saber?». Les científiques i científics de casa nostra segueixen treballant per cercar la resposta a nous interrogants sobre els orígens; uns enigmes que han volgut compartir amb nosaltres.
(extret d’un text de Jordi Serrallonga)

L’exposició és una nova versió de la que es va poder veure al Museu d’Hospitalet. El plantejament gràfic i el discurs va anar a càrrec d’Eduscopi, arran d’una idea de Pessics de Ciència.

Per a visites escolars, poseu-vos en contacte amb nosaltres.
ccultural.santjosep@l-h.cat
pessicsdeciencia@gmail.com