Fomentar l'interès per la ciència i fer-la, propera, atractiva, i entenedora.

Economia circular: cap a edificis de molt baix consum energètic. De residus a noves façanes per millorar el confort, de l'escola a casa.

 

Dimecres, 12 de juny a les 19h
Centre Cultural Sant Josep
Conferència

Economia circular: cap a edificis de molt baix consum energètic. De residus a noves façanes per millorar el confort, de l'escola a casa.

Presentació dels avenços i futures actuacions dels projectes d’investigació WISER (Dispositius intel·ligents de control solar per a la rehabilitació de façanes a partir de residus) (https://wiser.upc.edu/) i LES (Llavor Energètica i Salut. De l'escola a casa) (https://les.upc.edu/ca) en l’escola Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat. Projectes participatius per desenvolupar nous filtres solars de façana per a la rehabilitació dels parcs d’edificis existents a partir de residus de la construcció.


Conferència a càrrec d'Oriol Pons, Dr. arquitecte, professor i investigador de Tecnologia de l'Arquitectura (TA), UPC. Eva Crespo, Dra. arquitecta, professora i investigadora de TA, UPC. Responsable de SMArT. Xingyu Zhang, arquitecta, doctoranda en rehabilitació energètica d'escoles, TA, UPC.


Entrada lliure

#SetmanaEnergia24