Fomentar l'interès per la ciència i fer-la, propera, atractiva, i entenedora.

Nit Europea de la Recerca 2020

 

A Catalunya ja fa més de dos anys que organitzem aquest gran esdeveniment tot oferint més de 200 activitats divulgatives per a tots els públics en diverses seus com universitats, museus, bars, biblioteques i centres cívics dels cinc nodes principals del territori català: Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Vic.

Aquest any, el nostre lema és “Recerca pel canvi”, amb el qual volem transmetre la importància de la recerca de les institucions catalanes i la seva repercussió en el nostre dia a dia.

Tot i que la Nit Europea de la Recerca com a tal se celebra l’últim divendres de setembre, la gran acollida que té a Catalunya fa que s’allargui durant els dies previs i el cap de setmana. Aquest any, degut a les circumstàncies derivades de la COVID-19, la Nit de la Recerca se celebrarà el 27 i 28 de novembre.

Junts coneixerem als investigadors i investigadores dels centres de recerca més propers, amb els quals descobrireu com d’interessants són les diferentes disciplines científiques que ens presentaran i la recerca i la innovació en les que treballen per millorar les nostres vides. Tots ells han preparat un munt d’activitats perquè visqueu la ciència d’una forma diferent: divertida, pràctica, planera i propera.

La Nit Europea de la Recerca és un projecte europeu de divulgació científica promogut per la Comissió Europea en el marc de les accions Marie Sktodowsca-Curie del programa Horizonte 2020.

TOTES LES ACTIVITATS A: https://lanitdelarecerca.cat/